недела, 7 јули 2019

Вести

Плусинфо открива: Поради кавги во МЕПСО, може да пропадне инвестиција вредна 48 милиони евра, за која парите одамна се обезбедени!

Најголемата инвестиција во енергетскиот сектор во Македонија, вредна 48 милиони евра, со која треба да се изгради...