петок, 28 јуни 2019

Вести

Муцунски: Ние имаме селективно обвинителство кое отвара постапки поврзани само со ВМРО-ДПМНЕ, а целосно ги игнорира секојдневните скандали кои се случуваат

Меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Тимчо Муцунски во денешното гостување на Канал 5 телевизија истакна дека...