недела, 16 јуни 2019

Вести

Николоски: Економско уназадување, цвета корупција, нема владеење на правото, на Македонија и е потребно ВМРО-ДПМНЕ како никогаш порано

-ВМРО – ДПМНЕ е партијата која ги постави основите на независна и суверена Република Македонија. Веќе имаме трета...
Вести

Мицкоски: Македонија е жива, покрај сите бури, сите премрежја, сите пакости кои се случија овие 29 години, а ВМРО е чуварот на оваа земја

Македонија е жива. Покрај сите бури, сите премрежја, сите пакости кои се случија овие 29 години, Македонија е жива....
Вести

Муцунски: Недобивањето на датум за преговори со ЕУ е едно големо разочарување за државата, но вината за тоа лежи единствено во власта

Меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски во своето гостување во вестите на телевизија Алфа истакна...