понеделник, 10 јуни 2019

Вести

Мицкоски: Ако Мицотакис биде идниот премиер и даде иницијатива за репреговарање на договорот, спремен сум да се борам за подобро решение за Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ на Топ тема вечерва истакна дека доколку господинот Мицотакис ја отвори таа тема...