сабота, 8 јуни 2019

Вести

Мицкоски: Нема датум за преговори затоа што власта нема резултати, деспотот започна да ја уценува Европа за да го покрие криминалот

Сведоци сме како и последната надеж, на која се потпира оваа Влада на Заев за едно прашање, полека но сигурно исчезнува....