сабота, 8 јуни 2019

Вести

Петер Бејер незадоволен од реформите во Македонија: Ги поздравува договорите, но ѝ порача на Владата дека треба да работи

Германскиот Парламент го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО, но во текот на дебатата германските...