среда, 5 јуни 2019

Вести

Димовски: Оваа влада не е способна, не е кадарна и не успеа да ги направи потребните реформи за да се започнат преговорите за членство на Македонија во ЕУ

Факт е дека промената на уставното името на Република Македонија никогаш не било предуслов за отпочнување на...
Вести

Граѓаните по втор пат кажаа големо „НЕ“ за Центарот за зависници да се префрли во Гази Баба- полицијата одби да спречи физички инциденти (ВИДЕО)

Денеска попладне се одржа вториот протест пред фабриката „Металски завод- Тито“ каде се планира да се префрли...