четврток, 30 мај 2019

Вести

Лашкоска до Сугаревски: Зошто не е започната втората фаза од изградбата на експресниот пат Градско- Прилеп за која рековте дека ќе биде завршен во предвидениот рок?

Ане Лашкоска, пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ на денешната собраниска седница постави пратеничко прашање до министерот...
Вести

Заев потврди дека новинарот Станковиќ истовремено е вработен во Влада и во национална телевизија, Лашкоска го обвини за конфликт на интереси

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Ане Лашкоска на денешната собраниска седница на која се поставуваа пратенички прашања...