четврток, 23 мај 2019

Вести

Мицкоски: Носителот на измамите е Зоран Заев кој е одговорен за сите денешни назадувања, уништувањето на економијата, здравството и образованието

Денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски оствари средба со граѓаните на општина Кичево. Тој истакна...
Економија

Трипуновски: Конечно признание и од луѓе блиски на СДС без М дека Владата на Зоран Заев го донесе до колапс македонското земјоделство

Конечно признание и од луѓе блиски на СДС без М дека Владата на Зоран Заев го донесе до колапс Македонското земјоделство.Ветуваа...