вторник, 21 мај 2019

Вести

Николов: Поради лошата организација на министерството за здравство во здравствениот центар во Струга 58% од вработените се заразени од морбили

Игор Николов, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ гостуваше во емисијата „Отворено на Алфа“ при што посочи дека министерството...