понеделник, 13 мај 2019

Вести

Малчески: Се надевам дека помирувањето на Пендаровски нема да биде како помирувањето на Заев со спроведување на селективна правда

Самоил Малчески во емисијата „Само вистина“ на ТВ Канал 5, рече дека се надева оти помирувањето кое што го најави...