сабота, 11 мај 2019

Вести

„Институциите да реагираат соодветно за случаите во кои најблиските функционери на власт беа вработувани во државни институции за плати далеку над просечната“

СДСМ беа фатени на дело во нивната епидемија на непотизам. Институциите мораат да реагираат соодветно за случаите...