вторник, 7 мај 2019

Вести

Милошоски до Зекири: Власта покажа селективно разбирање за помирување, давајќи селективна амнестија за своите проекти да поминат

Во денешната емисија „Топ Тем“ гостуваше и Антонијо Милошоски пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коаицијата...