сабота, 4 мај 2019

Регион

Босанка во крвав поход: Ја убила јатрвата, го ранила деверот и пукала во уште две лица-причината уште пошокантна од чинот

Жена ја убила својата јатрва, а потоа го ранила деверот и уште две лица. Трагедијата се случила во Босна и Херцеговина. Претходно,...