петок, 3 мај 2019

Познати

Бали бег ги разнежни фановите со фотографијата со синот: Во рацете го држи наследникот, а од еден детаљ ќе останете без зборови

Турскиот актер Бурак Озџивит познат по улогата на Бали бег во серијата „Величествениот“ и неговата сопруга актерката...