четврток, 2 мај 2019

Вести

Силјановска на трибина: Две ипол години власта не направила ниту една значајна реформа, освен промената на уставното име на Република Македонија

Кандидатот за претседател на државата, проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати на трибината насловена...