април 2019

Хроника

Пожарникари го сечеле возилото за да ги извадат патниците: Стравична глетка од „БМВ“ што се заби во канделабра во Скопје (ФОТО)

Пожарникари морале да го сечат возилото за да ги извадат патниците во возилото „БМВ“ кое денеска се заби во канделабра...