вторник, 23 април 2019

Вести

Силјановска Давкова на средба со младите: Да започнеме една нова пролетна ориентирана политика која ќе ги разбуди и ќе ги расцвета најумните и најкритичните

Честопати слушате дека јас за себе велам дека сум како професор и како личност сократовка. Сократ бил обвинет...
Вести

Силјановска со порака до Пацоли: Албанците знаат кому да го доверат својот глас, јас не правам разлика меѓу Македонците и Албанците

Вицепремиерот и министер за надворешни работи на Косово Беџет Пацоли, преку социјалната мрежа Фејсбук им порачува...