сабота, 13 април 2019

Вести

Силјановска: Правото и правдата ќе завладее во Македонија и конечно ќе се стави крај на оваа криза и црнило кое владее поради оваа власт

Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на...
Вести

Мицкоски: Македонија нема датум за преговори со Европската Унија и веројатно нема ни да има оваа година, поради неспособноста на Владата

И еве ви велам дека не заборавам, не го заборавам ниту еден човек кој сега е во затвор неправедно осуден, кој е мета...
Македонија

Силјановска: На кутиите се добива битката, гаранцијата за фер и демократски избори ќе биде поголема ако вие како река излезете и гласате

Тука сме собрани за да им порачаме дека на денот на гласањето на гласачките кутии ќе го чујат народниот глас, а...