четврток, 11 април 2019

Вести

„Додека луѓе умираат и државата не може да излезе од состојби на епидемии Филипче во работно време оди по партиски митинзи на Стево Пендаровски“

Додека луѓе умираат и државата не може да излезе од состојби на епидемии Филипче во работно време оди по партиски...
Вести

Силјановска: Корупцијата и криминалот станаа секојдневие, а така е загрозена безбедноста- ние ќе почнеме да градиме нов свет на право, правда и правичност

Денеска целиот свет се наоѓа во тешка криза. Прво во криза е претставничката демократија уште од 2008 година. Зошто?...
Вести

Силјановска: Тие се водат од начелото „фати го моментот“, земи се што ќе можеш, вработи ги своите, узурпирај ја економијата, стави го Уставот во џеб…

Ги учам студентите дека изборите се начинот на кој се решава прашањето на легитимитетот или делегитимирањето....