среда, 10 април 2019

Вести

„Корупцијата и криминалот царуваат во Македонија и не само што ја загрозуваат правната држава, туку и суверенитетот на Македонија“

Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова вечерва се обрати на...
Вести

Мицкоски од Карпош: Сега е потребна обединетост и сплотеност за поразување на Заевизмот, за поразување на принципот, кажувам, заборавам, негирам

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска им се обрати на граѓаните во Карпош. Тој истакна дека...
Вести

Калајџиев бара да се почитува Врховниот суд: Криминално-политичка, а не правна определба е ставот дека истрагите на СЈО отворени после рокот треба да продолжат

Мислам дека во суштина за најважните прашања околу статусот на ЈО, во смисла на негова трансформација и продолжување...
Вести

Мицкоски до Заев: Овие луѓе овде и секаде низ Македонија се како пиреј и ти ги потцени, но тоа што ги потцени ќе го видиш на 21 Април, а потоа и на 5 мај

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска им се обрати на граѓаните во Бутел. Тој пред граѓаните...