недела, 7 април 2019

Вести

Мицкоски со порака од Струмица: Неправда е кога ќе заборават на жицата во која се колнеа дека нема да го сменат идентитетот, а првата работа што ја направија беше тоа

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Струмица. Мицкоски...
Вести

Силјановска: Химна не се заборава, химна секогаш се пее, зошто таму каде што е химната таму е и државата, таму каде што нема химна нема ни држава

Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати пред...
Вести

Мицкоски пред струмичани: Се нудат два концепти- на СДСМ каде власта се богати на грбот на граѓаните и на ВМРО-ДПМНЕ за богати граѓани и достоинствена и честита Македонија

Следен претседател на Република Македонија е професорката Гордана Силјановска Давкова. Ова го зборувам врз основа...
Општини

Стоилков: Ново Село ќе добие градоначалник кој ќе и’ ја врати честа на општината и ќе ја оттргне од криминалното минато на поранешниот градоначалник

Во Ново Село ќе победи правдата! Ново Село ќе добие градоначалник кој ќе и’ ја врати честа на општината и ќе...
Вести

Силјановска од Струмица: Нашата филозофија е кажуваме, помниме, правиме, спроведуваме- нивната е кажувам, заборавам, негирам

Кажувам, заборавам, негирам- тоа е нивната филозофија. Нашата филозофија е кажуваме, помниме, правиме, спроведуваме. Ова...