сабота, 6 април 2019

Вести

Мицкоски: Поради неправдите би требало да им биде срам да побараат поддршка за деспотски избраниот кандидат, Стево Пендаровски, но Зоран Заев нема срам

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Куманово. Мицкоски...
Вести

Силјановска: Проблемите на граѓаните ќе ги претставувам многупати пред пратениците, ќе докажам дека сум од народот и за народот- тоа што го говорам, ќе го остварам

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова на митинг во Куманово побара поддршка од...
Вести

„За нив историјата и минатото им се сидро кое што не им дава да одат напред, а за нас е едро кое што со ветерот кој дува во него не води напред во Европа“

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска на митинг се обрати пред граѓаните во Ѓорче Петров. Мицкоски...