среда, 3 април 2019

Вести

Силјановска Давкова: Нема самоопределување без име, знаме, химна и устав- тоа сме го имале и тоа ќе си го повратиме на правен начин

Навистина ми е неизмерливо, неизмерно задоволство да ви се обратам зошто времето бара да размениме мисли, зошто...