понеделник, 1 април 2019

Вести

Мицкоски: Лажгото Заев изгради кариера со криминал, лаги и корупција, со злоупотреба на човечки судбини и со трговија со свети работи

Длабоко во себе сите чувствуваме немир дека Македонија со ова ја губиме. Било тоа да е името, идентитетот, македонизмот,...