април 2019

Вести

„Овој пат конечно ќе расчистиме со овие транзициони политички измамници кои што за жал се денеска секојдневие во Република Македонија“

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска оствари средба со граѓаните на општина Кочани, Кочанско...
Вести

Мицкоски од кочанско Оризари: Земјоделците не се задоволни зошто државата им го потценува трудот- не се плашат и ќе одберат правда за Македонија

Кочанско Оризари одбира правда. Земјоделците велат власта ниту едно ветување не оствари од оние кои ги даваа пред...
Вести

Силјановска од Ѓорче Петров: Во ЕУ се оди со владеење на правото, со крај на непотистичките вработувања, но за жал Македонија не е таква земја

Кандидатот за претседател на Република Македонија проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денеска во општина Ѓорче...