недела, 31 март 2019

Вести

Двојни аршини на Заев: Директорот на истражниот затвор не се разрешува заради изборите, а директор во МНАВ “лета” од Управен одбор

Правилата и законите за постапки во предизборен период важат само во случај ако и одговара на власта. Според Изборниот...
Вести

По огласите за вработување во УЈП и во Македонија Пат, во предизборен период распишан е и оглас за вработување и во Царинската управа

По огласите за вработување во УЈП и во Македонија Пат, денеска повторно ќе посочиме на oглас за вработување распишан...