вторник, 26 март 2019

Вести

Божиновски: Она што може да го направи опозицијата кога ќе дојде на власт е да види што и како е направено во Договорот од Преспа

Околу Договорот од Преспа, сакам да кажам дека ако ние тоа го немам тогаш ќе има сериозна политичка криза во Македонија,...