сабота, 23 март 2019

Живот и стил

Заборавете на тие кои ве повредиле, најголемата услуга што си ја должите е да се прифатите себеси со своите маани и доблести

Можеме да се занимаваме со животите на другите луѓе, да зборуваме за хулахопките на колешката, за вревата кај соседите,...
Вести

Трипуновски: Преку 50.000 тони јаболка стојат неоткупени, земјоделците молат за помош и се оставени сами да се снаоѓаат со проблемите

Цветан Трипуновски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, денес беше во посета на Ресен, имаше средба со јаболкопроизводителите...