петок, 22 март 2019

Вести

Мицкоски се сретна со пензионери: Заборавени се од власта, наместо покачување добија кратење- затоа сум убеден дека ќе гласаат за правда и промени

Остварив средба со пензионерите во Кичево. Велат дека се заборавени од власта. Над 300 илјади пензионери се измамени...
Вести

Мицкоски на средба со граѓани во кичевско: Власта сака да не втурне во црно сценаријо на поделби, неправди и прогон- да се избориме за Македонија!

Бев во посета на кичевската населба Ламели. Имаме тешко секојдневие, незнаење на власта и огромна неспособност....