понеделник, 18 март 2019

Вести

Никола Буџак: Што се смени со „Северна Македонија”, еве во Германија ми вратија документи со образложение дека таква земја не постои

Никола Буџак, кој живее и работи во Германија на својот Фејсбук профил ги соопшти непријатностите со кои се соочил...