сабота, 16 март 2019

Вести

Една жена ветува промена, таа е лицето на вистината, заштитник на граѓаните: Моќно видео за претседателската кандидатка Силјановска Давкова

За право и правда во Македонија. Граѓаните не и веруваат на власта. Нема правда, ниту пак има мир. Една жена ветува...