четврток, 14 март 2019

Занимливости

Дете не сакало да ги тргне нозете од седиштето за да седнат други патници, па овој човек му одржа добра лекција (ВИДЕО)

Едно дете ја научи лекцијата на својот живот додека се возело со метро, а работата да биде позабавна и за нас останатите,...