среда, 13 март 2019

Вести

Силјановска Давкова: Наместо да се зголемуваат пензиите како што беше ветено, пензионерите секој месец се разочаруваат од помалите примања

Кандидатот за претседател на Република Македонија Гордана Силјановска Давкова, денес оствари средба со пензионерското...