понеделник, 11 март 2019

Вести

Скопјани ќе плаќаат повисоки сметки за вода: Шилегов ветуваше дека тоа нема да се случи, но трошоците ќе ги стави на грб на граѓаните

Пречистителната станица во Трубарево, што ќе биде изградена до следната година ќе биде огромен трошок и за градот...