вторник, 5 март 2019

Вести

„СДСМ за овие две години колку што е власт создаде хаос во земјоделието- субвенциите се намалени, исплатата доцни, а откуп нема“

СДСМ повторно лаже. Во време на ВМРО-ДПМНЕ министерството за земјоделство давало под закуп на државно земјоделско...