сабота, 2 март 2019

Вести

Силјановска Давкова: Приоритет е да го вратиме владеењето на правото, довербата во институциите урнисани од власта и да ја запреме миграцијата

„Чуму ни е Македонија без деца, ученици, млади луѓе кои иднината ја гледаат во печалба додека овде градовите и...