февруари 2019

Вести

Македонскиот јазик во втор план: Доколку се обрати граѓанин на државата на јазик различен од македонскиот, веродостојно ќе биде обраќањето на граѓанинот

Од генералниот секретаријат беше лиферувано соопштение од Меѓуресорската работна група за спроведување за употреба...