среда, 27 февруари 2019

Вести

Мицкоски до Ордановски: Ако сте застапник на идејата за правна држава зошто не испитате што во одредена телевизија платите наместо жирално се плаќаат црно на рака?

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, во вечерашното негово гостување во емисијата „Печат на неделата“...