вторник, 26 февруари 2019

Вести

Нелоски со листа од 90 примери на непотизам на власта: Кога зборувавте за еднакви услови дали мислевте единствено на вашите роднини?

Членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски објави листа од 90 примери за непотизам во гостувањето...
Вести

Нелоски: Политичкиот прогон во Македонија се случува за да се дефокусира јавноста од реалните проблеми на граѓаните со кои СДСМ не се справува

Членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски во своето гостување во дебатната емисија ,,И што сега’’...