среда, 20 февруари 2019

Живот и стил

Божјо чудо за малиот херој: Докторите советуваа абортус и предвидуваа смрт, но ова дете ги победи сите нивни прогнози

Ноа Вал успеа да преживее и покрај прогнозата на докторите кои 5 пати им предлагале на неговите родители да направат...
Вести

Николоски: ВМРО-ДПМНЕ има врвни експерти кои можат да се вклучат во подобро законско решение, се со цел да се спречи повторно нелегално прислушкување

По усвојување на законот ние деновиве ќе излеземе со детална анализа на истиот и можам да ги кажам првичните согледувања....