вторник, 19 февруари 2019

Живот и стил

Потрошила богатство на пластични операции: Мисли дека е совршена, а целосно е уништена и една операција за малку ќе ја чинеше живот (ФОТО)

Девојката од Финска, чија животна цел е да изгледа како жива секс кукла, тврди дека пластичните операции се подобри...
Вести

„Оставка од што се мора, не е исто што и оставка од морал“: Граѓаните со критика за начинот на кој СДСМ се “пере“ од непотизам

„Драги деца, мајки, татковци, роднини и мили комшии, не давајте вие ОТКАЗ, туку ТИЕ кои издејствувале да ве вработат“! Ова...