недела, 17 февруари 2019

Вести

Коалицијата предводена од СДСМ: Постигната согласност за заеднички кандидат за претседател, во интерес на сите граѓани

Партиите од Коалицијата предводена од СДСМ, на вечерашната работна средба постигнаа начелна согласност на лидерско...