петок, 15 февруари 2019

Вести

Чавков постапил согласно барањата на СВР, испратил полиција колку што му побарале во телеграма, наредниот ден телеграмата е повлечена

Во завршните зборови по предметот за 27 април, Митко Чавков обелодени документи – телеграма од СВР Скопје, со...
Вести

Нови детали: Опериран најмладиот пациент (15 години)- еве каква е здравствената состојба на дел од повредените во автобуската несреќа

Нема влошување на состојбата од витално живото-загрозувачки карактер на некои од повредените во завчерашната...