петок, 15 февруари 2019

Живот и стил

ФБ порака која ги стаписаше сите: Бев оној кој со месеци не спиеше, бидејќи бришев туѓи солзи, а никогаш не заплакав

Дваесет и пет годишниот Мостарец Ади Бебаниќ со своите пријатели на Фејсбук поделил порака која многумина оставила...
Вести

Амбасада на САД: зголемен ризик од терористички акт во Македонија, можни мети од трговски центри до училишта и политички митинзи

Еден час по соопштението на МВР, американската амбасада во Скопје издаде безбедносно предупредување до своите...