среда, 6 февруари 2019

Вести

Митовска до СДСМ: Со законот за јавни претпријатија сакате да ја зачувате вашата вештачка коалиција со ДУИ, на штета на граѓаните

Со секој изминат ден откако сте на власт покажувате дека вашите лични и партиски интереси се над државните интереси....