понеделник, 4 февруари 2019

Економија

Рафајловски: Да предвидите 400 милиони евра инвестиции, а да реализирате само 112 тогаш тоа е сериозно промашување на владата на СДСМ

Познатиот економист и консултант Горан Рафајловски во вечерашното гостување на Топ тема на телевизија Телма...
Вести

УЖ на ВМРО-ДПМНЕ оствари средба со претставници на тела кои ги третираат правата на жените од коалицијата „За подобра Македонија“

Денеска Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ оствари средба со претставници на тела кои ги третираат правата на жените...