среда, 30 јануари 2019

Вести

Владата на Заев финансира весник поврзан со терористичката организација ФЕТО, одговорна за неуспешниот обид за државен удар во Турција

Владата на Република Македонија објави список на печатени медиуми на кои им доделува финансиска поддршка. На...