понеделник, 28 јануари 2019

Вести

Мицкоски: Наводниот скандал со придонесите, треба да го дефокусира кратењето на пензиите, нека го расветлат случајот само да не им се раздрма коалицијата

Владата е непресушен извор за критика, бидејќи на дневна основа губиме по нешто. До вчера се расправаа со пазарџиите,...