недела, 27 јануари 2019

Вести

Пандов: Заев имаш две варијанти, да продолжиш да ги газиш законите и уставот на РM и свесно да одиш во неуспешни претседателски избори или да се соочиш со народот

Одлична информација е одлуката на ВМРО да бара безусловно распуштање на парламентот и одржување на предвремени...
Вести

„Еве им можност на СДСМ и Заев да го слушнат народот, нека организираат предвремени парламентарни избори заедно со претседателските“

Целта на СДСМ беше јасна, ние тоа сценарио го предвидовме дека во петокот они практично тежиштето ќе го префрлат...